E-health training voor zorgaanbieders

Jouw zorgorganisatie wenst een nieuwe zorginnovatie te implementeren of op te schalen, maar je bent nog zoekende naar de juiste manier. Ontdekzorg helpt je hier graag verder mee.

Wij bieden nu een uniek, op maat gemaakt, opschalings- en implementatietraject e-health aan voor zorgaanbieders. Samen met jou gaan we kijken naar de beste manier om jouw zorginnovatie in de organisatie te implementeren of op te schalen. Daarbij begeleiden wij jou met onze financiële, juridische en organisatie-psychologische achtergrond en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven naar een succesvolle implementatie en opschaling.

Wij verzorgen tweeëneenhalve dag individueel op afstand of op locatie consultancy, training en ondersteuning. Daaropvolgend organiseren wij een halve dag met alle deelnemers tezamen een meeting, om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Ook krijgt jouw organisatie van ons een schriftelijk plan van aanpak.

E-health voor zorgaanbieders
MELD JE NU AAN VOOR DIT TRAJECT

Wij zijn verheugd jou dit traject geheel gratis* aan te kunnen bieden door de subsidieregeling voor implementatie- en opschalingscoaching. Wij vragen samen met jou die regeling aan en nemen jou daaromheen alle zorg uit handen.

Er zijn nog 9 gratis plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.

 

*Bij toewijzing van de subsidieregeling.

Ik ben een zorginnovator op sneakers, laagdrempelig en makkelijk benaderbaar. De eerste 15 jaar van mijn loopbaan heb ik mij beziggehouden met recovery en herstructurering van organisaties. Na mijn studie psychologie (2013 t/m 2017) heb ik mijn financiële kennis kunnen bundelen met inzicht in gedrag en gedachten. Het onmogelijke mogelijk maken, daar sta ik voor. Ik ben een daadkrachtige sociale gesprekspartner voor het bestuur en collegae. Het is mijn passie om medewerkers-, patiënten en organisaties te helpen en het beste uit zichzelf te halen. Volg je hart en gebruik je verstand. 

Detlev Völkers

Na 20 jaar in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt ben ik in 2015 zelfstandig ondernemer geworden.

Tijdens het invullen van opdrachten voor verschillende gemeentes binnen het sociaal domein heb ik samengewerkt met thuiszorgorganisaties. Ik heb gezien dat er veel zaken beter voor de patiënt en zorgprofessional kunnen worden ingevuld. Denk hierbij aan het verminderen van de administratieve druk bij de zorgprofessionals, de te lage verdiensten voor diezelfde zorgprofessionals en de manier waarop de zorg wordt geleverd en ervaren door de patiënten. 

Hiermee zijn we bij Ontdek Zorg aan de slag gegaan.

Jeroen van Oostende

Na 7 jaar advocaat te zijn geweest ontstond bij mij de behoefte om mensen op een breder vlak dan enkel het juridische te kunnen helpen. Van dichtbij heb ik binnen mijn familie meegemaakt welke waardevolle invloed goede thuiszorg heeft op een zorgbehoevende en diens omgeving.

Hierdoor is bij mij de wens ontstaan om daar op mijn eigen wijze een bijdrage aan te kunnen leveren. Hierin vond ik de aansluiting bij Jeroen en Detlev voor de ontwikkeling van het concept van Ontdek Zorg. Binnen Ontdek Zorg stellen we de cliënt centraal en ontzorgen we de zorgprofessional. 

Niels van den Bogaard