Wil je binnen ons team aan de slag als zorgprofessional?

Minder administratie

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld voor de thuiszorg. Onderdeel van dit concept is dat wij u veel zorg uit handen nemen door het gebruik van zelf ontwikkelde software. Door standaard procedures te digitaliseren, is er minder administratieve druk. Hierdoor kunt u zich focussen op het verlenen van de best mogelijke zorg aan onze cliënten.

Handen aan het bed

Wij digitaliseren de thuiszorg. Bij ons kunt u, als zorgverlener, doen waar u het beste in bent: zorg verlenen. De handen zijn weer aan het bed, doordat wij onze zelfontwikkelde software gebruiken. Zo blijft er meer tijd voor u over om goede zorg te verlenen. 

Extra mogelijkheden

Wij zijn er ook voor zelfstandige ondernemers in de thuiszorg. Wij vinden het belangrijk dat u zich kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kunnen wij een speciale pensioenregeling voor de zelfstandige ondernemer in de zorg mogelijk maken. 

Bel ons op 

088-2025020

Aan de slag

Voor het aanmelden

U kunt bij ons zowel als medewerker en als zelfstandige ondernemer aan de slag. Wij werken in vaste, kleine teams. U werkt hierdoor vaak met dezelfde collega’s en behandelt dezelfde cliënten.

Aanmelden

Als u zich bij ons aan wilt sluiten, kunt u dit doen door uzelf aan te melden via ons online portal. Wanneer u zich aanmeldt, bent u nergens toe verplicht. Tijdens het aanvragen wordt u begeleid door het gehele traject heen.

Na het aanmelden

Na het aanmelden nemen wij contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Mocht er een match zijn, dan kunt u bij ons aan de slag.

Wij zijn altijd op zoek naar verzorgenden AG-IG en verpleegkundigen niveau 4, 5 & 6

Andere beschikbare medische functies

Casemanager

CCU Verpleegkundige

Maatschappelijk werker

Oncologisch verpleegkundige

Psychiatrisch verpleegkundige

BMH

Orthopedagoog

Verpleegkundig specialist

ANIOS

Basis Arts

Klinisch technoloog

AIOS

Geriater

GZ Klinisch Psycholoog

Psychiater

Onze voordelen op een rij

Samenwerken

Wij werken samen met een team van formele en informele zorgverleners. We maken gebruik van elkaars expertise om u zo goed mogelijk te helpen.

Veilige zorg

Wij leveren deskundige en veilige zorg. Onze zorgprofessionals zijn alert op gezondheidsrisico's in uw thuisomgeving en ondernemen in overleg met u indien nodig actie. Op deze manier wordt aan u veilige zorg verleend.

Cliënt staat op één

Onze prioriteit is dat de zorg thuis aansluit bij uw behoefte en bijdraagt aan uw kwaliteit van leven. Wij houden rekening met uw wensen en ideeën en bewaken, beheersen en verbeteren de kwaliteit van de verleende zorg.

Minder administratieve last

Wij nemen zorgprofessionals zorg uit handen door de inzet van zelfontwikkelde software. Hierdoor reduceren wij de administratieve lasten. Dat leidt tot meer tijd en aandacht voor u en meer werkplezier voor onze zorgprofessionals.

Ontdek het team

WIJ ZOEKEN JOU

Wil je bij ons aan de slag als zorgprofessional meld je dan hieronder aan.

Onze dank gaat uit naar de raad van commissarissen:

Ik ben een zorginnovator op sneakers, laagdrempelig en makkelijk benaderbaar. De eerste 15 jaar van mijn loopbaan heb ik mij beziggehouden met recovery en herstructurering van organisaties. Na mijn studie psychologie (2013 t/m 2017) heb ik mijn financiële kennis kunnen bundelen met inzicht in gedrag en gedachten. Het onmogelijke mogelijk maken, daar sta ik voor. Ik ben een daadkrachtige sociale gesprekspartner voor het bestuur en collegae. Het is mijn passie om medewerkers-, patiënten en organisaties te helpen en het beste uit zichzelf te halen. Volg je hart en gebruik je verstand. 

Detlev Völkers

Na 20 jaar in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt ben ik in 2015 zelfstandig ondernemer geworden.

Tijdens het invullen van opdrachten voor verschillende gemeentes binnen het sociaal domein heb ik samengewerkt met thuiszorgorganisaties. Ik heb gezien dat er veel zaken beter voor de patiënt en zorgprofessional kunnen worden ingevuld. Denk hierbij aan het verminderen van de administratieve druk bij de zorgprofessionals, de te lage verdiensten voor diezelfde zorgprofessionals en de manier waarop de zorg wordt geleverd en ervaren door de patiënten. 

Hiermee zijn we bij Ontdek Zorg aan de slag gegaan.

Jeroen van Oostende

Na 7 jaar advocaat te zijn geweest ontstond bij mij de behoefte om mensen op een breder vlak dan enkel het juridische te kunnen helpen. Van dichtbij heb ik binnen mijn familie meegemaakt welke waardevolle invloed goede thuiszorg heeft op een zorgbehoevende en diens omgeving.

Hierdoor is bij mij de wens ontstaan om daar op mijn eigen wijze een bijdrage aan te kunnen leveren. Hierin vond ik de aansluiting bij Jeroen en Detlev voor de ontwikkeling van het concept van Ontdek Zorg. Binnen Ontdek Zorg stellen we de cliënt centraal en ontzorgen we de zorgprofessional. 

Niels van den Bogaard